Loading...

Градски стадион “Чика Дача”

Градски стадион „Чика Дача“ је највећи спортски објекат у Крагујевцу, капацитета 14.700 седећих места. Има главни травнати терен са атлетском тартан стазом и борилиштима за остале атлетске дисциплине, помоћне терене и пратећи простор за спортске активности.

“SBB Hala Jezero”

„SBB Hala Jezero“ је највећа дворана у граду која се користи за такмичења у кошарци, одбојци, рукомету, малом фудбалу, гимнастици, боксу. Има трибине капацитета 3500 седишта. Садржи модерне свлачионице, теретану и сауну.

Спортска хала „Гордана Гоца Богојевић“

Спортска дворана „Гордана Гоца Богојевић“ у Великом парку има капацитет до 600 гледалаца. Намењена је за такмичења у кошарци и одбојци и омогућава паралелно тренирање на два терена истовремено.

Градски базени

Градски базени изграђени су унутар спортско-рекреативне зоне града, између Великог парка и Шумарица. Поред олимпијског базена имају и базен за скокове, дечји базен и базен за непливаче као и трибине за око 2.000 гледалаца. Угоститељски објекти прилагођени су посетиоцима.

Затворени базен

Затворени базен је грађен је у складу са најсавременијим архитектонским решењима. На простору од око 5600 м2 налази се базен површине 50×25 метара и трибине са смештајним капацитетом од 360 до 390 седишта. Објекат је обогаћен и панорамским лифтом који је у служби повезивања базена са рестораном, а постоје и савремено опремљене просторије за фитнес и рекреативне спортове.

Рапид Божовић КГ

Овај комплекс у понуди има балон салу за мали фудбал, терен за фудбал на отвореном, терен за одбојку и фудбал на песку и дечију играоницу на отвореном. Истовремено, овај објекат нуди различито опремљене угоститељске садржаје за око 240 посетилаца.

Ловачка бб
моб: +381 61 2222 174
мејл: office@rapidbozovickg.rs
www.rapidbozovickg.rs

Loading...