„PANORAMA HOUSE“ – Дулене

 • +381 60 021 66 21

Сеоско туристичко домаћинство ****

Данијела Станковић, село Дулене, 23 км од Крагујевца

Кућа је смештена на 805 мнм висине у луксузним планинском амбијенту. Издаје се комплетна кућа, не постоји могућност апартманског смештаја. Располаже са 10 индивидуалних лежаја. Гостима је на располагању потпуно опремљена кухиња са свим потребним апаратима и посуђем, као и услуге стручних кулинара.

ЈАНИН РАЈ – Петровац

 • +381 64 11 64 780

 • dragancvetkovic034@gmail.com

Сеоско туристичко домаћинство ****

Светлана Цветковић, Петровац, 5 км од Крагујевца

Домаћинство поседује 3 собе са 7 индивидуалних лежајева. Пространо двориште употпуњују летњиковац и етно ресторан. Туристи могу да добију услугу ноћења са доручком, полупансиона и пуног пансиона. Сва храна, укључујући и зимницу, произведена је у органској башти, без употребе пестицида и вештачких ђубрива, под стручним назором.

ШУМАДИЈСКИ ГАЈ – Велике Пчелице

 • +381 63 570 004

 • sumadijskigaj@gmail.com  dragan@motoplus.rs

Сеоско туристичко домаћинство ****

Драган Станковић, село Велике Пчелице, 18 км од Крагујевца

Шумадијски гај нуди смештај са отвореним базеном, терасом и баром. Овај апартман има башту, опрему за роштиљ, бесплатан WiFi, бесплатан приватни паркинг, као и дечје игралиште. Климатизовани апартман се састоји од једне спаваће собе, дневног боравка, потпуно опремљене кухиње са фрижидером и чајником и купатилом са тушем и бесплатним тоалетним прибором. Пешкири и постељина су у понуди апартмана. А la carte доручак је доступан сваког јутра.

ПЕЋИНСКА ВИЛА – Рогојевац

 • +381 61 23 24 499

 • pecinskavila@gmail.com

Сеоско туристичко домаћинство ****

Миладин Радоњић, село Рогојевац, 16 км од Крагујевца

Пећинска Вила поседује приватни базен, бесплатан приватни паркинг и бесплатан WiFi.Климатизована вила са излазом на терасу са погледом на башту састоји се од 4 спаваће собе 6 индивидуалних лежајева и потпуно опремљене кухиње.

ГЛОГОВАЦ – Каменица

 • +381 34 610 10 14

 • nanas@sunrise.ch

Сеоско туристичко домаћинство ****

Nаnа Schonenberger, село Каменица, 32 км од Крагујевца

Домаћинство се налази у селу Каменица и поседује 3 собе са 7 лежајева, од којих су 3 за децу. Поседује и сауну на дрва са 3 лежаја, као и затворено двориште са могућношћу паркирања. У понуди током целе године је разноврсна традиционална кухиња, специјалитети од дивљег биља и печурака, као и вегетаријанска и веганска храна. У понуди имају теренско и рекреативно јахање, са различитим програмима за одрасле и децу.

VILA PADRINOS – Десимировац

 • +381 61 61 55 212

Сеоско туристичко домаћинство ****

Марко Шишмановић, Десимировац, 9 км од Крагујевца

Вила поседује једну спаваћу собу са лежајем за две особе, бесплатан приватан паркинг и базен.

Сеоско домаћинство Јевтић – Велике пчелице

 • +381 61 289 66 19

Сеоско туристичко домаћинство ***

Сузана Јевтић, село Велике пчелице, 16 км од Крагујевца

Домаћинство се налази у селу Велике пчелице, окружено воћњацима, шљивицима и виноградима. Поред главног, у дворишту се налази још неколико старинских помоћних објеката, роштиља, тремова, бунар… Гостима је на располагању цела кућа из два нивоа; у горњем трпезарија са комплетно опремљеном кухињом, купатило и велика спаваћа соба са 4 лежаја, а у приземљу, стари, аутентични подрум од камена претворен у кутак за мирно опуштање. Домаћинство је пет френдли, поседује сопствени паркинг, као и бесплатни wi-fi. У договору са домаћицом, постоји могућност спремања доручка и других оброка.

АВЛИЈА – Трешњевак

 • +381 65 80 88 612

 • avlija.034@gmail.com

Сеоско туристичко домаћинство ***

Бојан Блажић, село Трешњевак, 12 км од Крагујевца

Авлија је сеоско туристичко домаћинство у срцу Шумадије, ушушкано покрај Грошничког језера и Грошничке реке. Располаже са 2 лежаја за две особе. Поседује наткривени летњиковац за 30 oсоба (уз могућност ангажовања додатних капацитета) са опремљеном затвореном и отвореном кухињом погодан за организацију прослава.

КОЧИН КОНАК – Горња Сабанта

 • +381 64 661 93 50

 • marasabanta@gmail.com

Сеоско туристичко домаћинство **

Марија Радовановић, село Горња Сабанта, 12 км од Крагујевца

Домаћинство „Кочин конак“ је изузетно лепо сређено у етно стилу и у понуди има једну двокреветну собу и просторију за пријем 50 гостију. У непосредној близини налазе се манастири Липар, Саринац, Денковац и Ралетинац, као и водопад Дубочац. Домаћинство прима госте од 1. априла до 31. октобра.