Loading...

Авантура парк се налази на језеру у Шумарицама, на 800m2 борове шуме, непосредно изнад oбале језера и уређене плаже. Деци и млађим корисницима намењен је први ниво, који се налази на метар до два висине, а старијима су намењене компликованије препреке на другом нивоу, на висини од 7 до 8 метара.  Ту се налазe: висећи мостић без рукохвата, висећи бурићи, зип лајн, пењачки зид са рупама, сајле са лијанама, а посетиоци  могу да ходају по балвану са препрекама, провлаче се кроз обруче и тако провере своје физичке способности, координацију покрета, као издржљивост и сналажење у савладавању препрека. Безбедности корисника је посвећена посебна пажња. Сви који крену у ову авантуру осигурани су професионалном опремом, која је слична алпинистичкој и која је атестирана и прилагођена овој врсти забаве. Истовремено, справе може користити десет особа.

Авантура парк је 2019. проширен постављањем додатних препрека у природном окружењу дрвећа у боровој шуми изнад језера у Шумарицама. За млађе кориснике постављено је пет нових, ниских препрека висине до 1,5 м, а љубитељи адреналинских искушења имаће могућност да се опробају на шест нових препрека за одрасле, које су захтевније и изазовније од постојећих. На најтежем нивоу постављене су висеће узенгије, висећи дискови, хоризонталне мердевине, пењачки зидови, вертикалне облице, мреже и други реквизити. Изграђен и „Agility“ полигон спретности за децу, који има препреке на земљи попут висећег мостића, клацкалица и зидића за пењање, а све је насуто комбинацијом малча од борове коре и борове сечке. Коришћење овог полигона ће за све посетиоце бити бесплатно. У оквиру Авантура парка је постављена и макета диносауруса Парасауролофусa дужине око четири метра и висине 2,4 метра, која изгледа попут живе: отвара и затвара уста, испушта „аутентичне“ звуке, помера главу, предње ноге и реп.

Радно време: 12:00 – 20:00
Улаз: 400 РСД, полигон за децу је бесплатан
Зип лајн: 500 РСД
Контакт:  034 331 958

Забавни парк – Бубањ Крагујевац

У мају 2023. године са радом је почео и дечији авантура парк на Језеру Бубањ. Овај парк је намењен деци узраста од 4 до 14 година, искључиво уз пратњу оператера. Авантура парк се састоји од четири целине – тјубинга, мини авантура парка, мини зип лајна, мини голф терена.

Радно време: 11:00 – 19:00
Улаз: 400 РСД
Контакт:  034 331 958