Чајанка са градоначелником на Сајму туризма

Loading Events

« All Events

This event has passed.

Чајанка са градоначелником на Сајму туризма

November 25, 2022 @ 12:00 pm 2:00 pm

И ове године Програм 13. Међународног сајма туризма и сеоског туризма у Крагујевцу биће употпуњен Шумадијском чајанком са градоначелником, у петак, 25. новембра у 12 часова. Преко 20 екипа из Крагујевца и околине такмичиће се у кувању вруће ракије тј шумадијског чаја на платоу испред хале Шумадија сајма. Овом догађају присуствоваће и Никола Дашић, градоначелник Крагујевца са сарадницима.

Програм „Шумадијске чајанке“ свечано ће бити отворен наступом Српског ансамбла „Смиље“, у 12 часова, док ће Културно уметничко друштво „Лепеница“ наступити у 13 часова. Уочи проглашења победника, у 13.45 наступиће и крагујевачки бенд „Весела машина“

Победницима такмичења у кувању шумадијског чаја биће уручени пехари и признања у 14 часова, а организатори, Шумадија сајам и Градска туристичка организација „Крагујевац“ доделиће и Захвалнице свим учесницима.

13. Међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу биће одржан од 24. до 26. новембра 2022. године у хали Шумадија сајма. Покровитељи ове манифестације су Министарство туризма и омладине Републике Србије и Град Крагујевац.

Текст: Снежана Милисављевић

Go to Top