Промоција Крагујевца у Бања Луци

Loading Events

« All Events

This event has passed.

Промоција Крагујевца у Бања Луци

March 12 @ 9:00 am 9:00 pm

Градска туристичка организација Крагујевац представиће туристичке потенцијале града и околине на трећем Међународном сајму туризма који се одржава од 10. до 12. марта у тржном центру „Делта Планет“ у Бањa Луци. Званично отварање је заказано за петак, 10. марта у 13 часова.

Представници туристичке организације Крагујевца промовисаће и овог пута локалитете из времена прве владавине Кнеза Милоша Обреновића, градске музеје, позоришне и музичке фестивале, локалне атракције, понуду верског и манифестационог туризма, активног одмора, али и локалну гастрономију, смештајне и угоститељске капацитете.

Сајам туризма „Бања Лука 2023“ одржава се трећи пут у Бања Луци, а окупља више од 100 домаћих и иностраних излагача. Бања Лука ће имати  прилику да угости више од 300 туристичких радника из целог света, а тродневни сајамски дани биће обогаћени различитим догађајима.

Том приликом биће новитети у туристичкој понуди, шта посетиоци могу да очекују на дестинацијама које планирају да посете, какве су цене у хотелима, ресторанима, али и да пробају разноврсне специјалитете.

За оне који буду срећне руке биће и изненађења у смислу сајамских попуста и наградних путовања. У суботу другог дана сајма, (11. марта) биће уприличена додела признања у неколико туристичких категорија.

Организатор сајма је „РС Консалтинг и Траде“ д.о.о. Бања Лука, а Општина Никшић (Црна Гора) је партнер догађаја. Покровитељи Међународног сајма су Град Бања Лука и Министарство спољне трговине и економских односа у Савету министара БиХ. Пријатељ Сајма је „Nju Lajf Turki“ – лидер на тржишту некретнина у Турској.

Текст: Снежана Милисављевић

Go to Top