Десети VIBE фестивал у Крагујевцу

Loading Events

« All Events

This event has passed.

Десети VIBE фестивал у Крагујевцу

July 13, 2023 @ 10:00 pm July 15, 2023 @ 4:00 am

VIBE фестивал, који већ десет година доноси незаборавно музичко искуство, организује велику прославу поводом десете годишњице фестивала, традиционално, у Кнежевом арсеналу, од 13. до 15. јула.

VIBE фестивал 2023 ће угостити неке од највећих звезда регионалне и међународне сцене. Једна од најомиљенијих музичких звезда Балкана, SENIDAH, уживо ће извести своје највеће хитове и распламсати атмосферу на главној фестивалској бини. Легендарни италијански продуцент MARCO LYS својим виртуозним сетом пружиће јединствен доживљај за љубитеље плесне музике као и неприкосновени техно маестро Марко Настић. Тродневни програм фестивала биће изведен на две музичке бине и окупиће велики број афирмирмисаних, као и младих талентованих уметника.

Осим импресивних музичких наступа, VIBE фестивал  карактеришу уникатна сценографска решења што фестивал чини потпуно јединственим аудио-визуелним искуством и у складу са тим у припреми је најмоћније издање фестивала до сад. Плесне подијуме допуниће могобројне активације и прелепи простори за опуштање, стварајући тако савршено фестивалско окружење.

Резервишите 13, 14. и 15. јул за три дана испуњена музиком, забавом и пријатељством, што је у сваком погледу предуслов за незаборавну летњу авантуру, поручују организатори VIBE фестивала!

Go to Top