Посетиоци 14. Међународног сајма туризма и сеоског туризма у Крагујевцу имали су прилику да освоје једну од награда које су обезбедиле туристичке организације из региона. Свака улазница, која је коштала 100 динара била је уједно и срећка за наградну игру.

Јасмина Владисављевић добила је викенд за 2 особе на бази ноћења у планинарском дому Дојкинци. Ову награду обезбедила je туристичка организација Пирота.

Јелена Милојевић добитница је награде туристичке организације Херцег Нови и она је освојила 3 ноћења са доручком за 2 особе у хотелу АЦД Мељине (4*). Новљани су обезбедили и дочек Нове године у хотелу „Талија“ у Игалу (4*) на бази 3 ноћења са доручком за 2 особе у периоду од 29.12.2023. до 05.03.2024. године. Ову награду добио је Никола Костић.

Десанка Сарић ће, захваљујући награди ТО Горњи Милановац, имати прилику да проведе викенд за 2 особе на бази ноћења у сеоском туристичком домаћинству на територији ове општине.

Викенд у хотелу Равни гај за 2 особе на бази ноћења са доручком уз коришћење базена, награду ТО Кнић, добила је Ксенија Обрадовић

Викенд за 2 особе на бази полупансиона у сеоском туристичком домаћинству „Врело“ Сопотница, награду ТО Пријепоље, добио је Рајко Ивановић.

Јован Бараћ добитник је награде ТО Нови Бечеј, викенд у хотелу „Тиски цвет“, преноћиште и спа за две особе.

Александру Стојковићу припала је награда ТО Медвеђа, викенд за 2 особе у Сијaринској Бањи.

Центар за образовање Крагујевац обезбедио је викенд за 2 особе у крагујевачком одмаралишту на Копаонику на бази смештаја, а добитник је Снежана Милошевић.

Туристичка организација Тополе даровала је 5 посетилаца књигом „Опленачка берба“ а добитници су Владимир Миловановић, Гордана Миљојчић, Дамњан Пантић Дамњан, Љубинка  Танасијевић и Весна Банковић.

Небојша Живковић добио је 2 флаше вина Винарије „Јелић“, односно ТО Ваљево.

Милица Јокић добила је уметничку слику са ликовне колоније одржане у оквиру Сабора „Прођох Левач, прођох Шумадију“, а награду је обезбедила туристичка организација Рековца.

Зидни сат са мотивима Књажевца, награду ТО Књажевац, припао је Весни Илић.

Припремила: Снежана Милисављевић
Фотографија: Дарко Чојић