Суперстар електронске музике и један од најтраженијих продуцената данашњице, Оливер Хунтеман, предводиће овогодишње издање „VIBE“ фестивала, који ће од 25. до 27. августа бити одржан у Кнежевом арсеналу. Наступи на највећим светским фестивалима, милионски прегледи на видео и стриминг платфoрмама само потврђују чињеницу да се Оливер Хунтеман пуних 20 година налази на самом врху светске сцене. Тродневни програм фестивала доноси и још преко 30 наступа најпопуларнијих регионалних и домаћих уметника на чак 3 музичке бине.

Као и претходних година, публику у Крагујевцу, уз богат програм, очекују и уникатна сценографска и продукцијска решења на највишем нивоу што, уз аутентичну локацију, „VIBE“ чини једниственим фестивалским искуством.

Током претходних 9 година „VIBE“ фестивал је од мале локалне манифестације прерастао у једну од најзначајнијих манифестација за младе у Србији окупивши десетине хиљада посетилаца из земље и региона и на тај начин успешно Крагујевац позиционирао на фестивалској мапи презентујући историјска, културна и природна богатства града међународној публици.

„VIBE“ фестивал се реализује уз подршку града Крагујевца, као манифестација од изузетног значаја.

Улазнице су доступне на свим tickets.rs и gigstix.com продајним местима.