Градска туристичка организација „Крагујевац“ освојила је једну прву, две друге и једну трећу награда на 17. Међународном фестивалу туристичких публикација „Кофер слова“, који је данас одржан у Крушевцу.

У категорији „Вишелисна туристичка публикација са више од 50 страница“ ГТО „Крагујевац“ је освојила прво место, две друге награде ГТО је освојио у категоријама „Најбољи  сајт“ и „Аудио-видео“ публикација, док је једно треће место Крагујевцу припало за „Допунски промотивни материјал“.

Поводом свечаности обележавања Дана града, Туристичка организација града Крушевца организовала је Међународни фестивал туристичких публикација Србије “Кофер слова”.

Због лоше епидемиолошке ситуације фестивал је организован “на даљину”, што није умањило учешће туристичких организација из целе земље и земаља региона. Још једном су туристички посленици указали на значај туризма, да непрестаним радом унапређују туристичку понуду својих градова и општина и да у овим тешким временима остаје само нада у лепше сутра. Туристичка организација града Крушевца захваљује свим учесницима овогодишњег фестивала и честита награђенима.