Арсенал фест је први фестивал у овом делу Европе који ће отворити своје капије за тродневни, целовечерњи музички програм, без дистанце и у пуном капацитету, после више од годину дана забране масовних окупљања. Арсенал фест својим одржавањем шаље целом свету поруку повратка Србије у нормалу који сви жељно исчекују већ дуже време. Вишемесечно поштовање и придржавање мера, као и висок степен колективне имунизације вакцинама, резултирали су отварањем фестивала и музичких наступа у Србији, а Арсенал фест 24. јуна отвара своја фестивалска врата за све посетиоце.

“Ово је велика победа и радујемо се поновном масовном окупљању, за које ћемо свим посетиоцима обезбедити сигуран и безбедан провод који нам је недостајао” поручују организатори.

Фестивал ће посетиоцима пружити могућност да у потпуности уживају у музици и програму, без икакве бојазни по себе и околину. Протокол је врло једноставан и свако ко буде желео, моћи ће да присуствује фестивалу.

  • Посетиоци који су ревакцинисани, моћи ће на улазу на фестивал да покажу потврду о извршеној имунизацији.
  • Такође, улаз је отворен за посетиоце са валидним обављеним ПЦР тестом као и за посетиоце који су прележали корону и имају доказ о постојању антитела.
  • За све остале посетиоце, који нису вакцинисани или нису прележали корону, организатори Арсенал феста су обезбедили обављање брзих бесплатних антигенских тестова, на основу којих ће моћи да приступе фестивалској зони.

На овај начин, организатори Арсенал Феста су омогућили посетиоциама концерте без ограничења и физичке дистанце и пружили могућност свима да уживају у програму. Тренутно је у току припрема већег броја локација у Крагујевцу на којима ће посетиоци моћи да ураде брзе антигенске тестове и у наредним данима ће бити саопштен проширен списак.

Због великог интересовања, Арсенал фест је ове године решио да цена фестивалских улазница остане непромењена током одржавања фестивала. Фестивалске капије се отварају од 18 часова, и како би се избегле гужве на уласку, организатори саветују посетиоце да се на време упуте ка фестивалу. Арсенал фест ће радити у пуном капацитету, тј. у сатницама за наступ извођача као и сваке године до сада. Одржава се у Крагујевцу у јединственом простору Кнежевог арсенала.

Ове године траје три дана, а програм се одвија на три бине: „Main stage“, „Garden stage“ и „Explosive  DJ stage“, које међусобно повезује Chill out зона и пратећи програм унутар фестивала.

Улазнице се могу набавити путем Tickets  мреже на линку tinyurl.com/arsenalkarte

Продајна места у Крагујевцу:

  • Дом омладине Крагујевац
  • Триптих кафе бар
  • Да Гама Травел
  • Music store

Арсенал фест је својим посетиоцима омогућио да мејлом искомуницирају у вези свих додатних информација које су им потребне, а тичу се бриге о посетиоцима   healthcare@arsenalfest.rs