Концерт Здравка Чолића биће одржан 4. септембра у 20 часова у “Кнежевом арсеналу” у Крагујевцу. Улазнице које су купљене раније, за концерте планиране 20. јуна и 22. августа 2020. године, односно 19. јуна 2021. године, су важеће и није их потребно мењати.

Карта за концерт Здравка Чолића 4. септембра у Крагујевцу кошта 1.500 динара. ВИП карте су распродате. Заинтересовани за долазак на концерт из других градова могу да купе улазнице преко мреже www.tickets.rs. Крагујевчани могу да купе карте преко туристичке агенције Да Гама, Дома омладине Крагујевац и Music Store-a.

Долазак легендарног певача првобитно је планиран за 19. јун ове године. међутим, али због поштовања епидемиолошких мера и имајући у виду најаве надлежних да ће тек од 21. јуна бити омогућено одржавање музичких догађаја са великим бројем посетилаца, термин је промењен.

Крагујевчане и бројну публику из других делова Србије, али и региона, очекује, према најави организатора, „истински музички спектакл, јер ће присуствоати извођењу невероватаног низа безвремених хитова певача светског гласа у “Кнежевом арсеналу”, визуелно јединственом простору на отвореном унутар некадашње фабрике муниције из 19. века“.

На свега неколико стотина метара од центра Крагујевца, публика ће моћи да ужива у летњем концерту највећег имена наше поп музике, чија је каријера крцата хитовима какви су “Једна зима са Кристином”, “Звао сам је Емили”, “Ти си ми у крви”, “Април у Београду”, “Пјевам дању, пјевам ноћу”, “Пјесмо моја”, “Станица Подлугови”, “Чија је оно звијезда”, “Окано”, “Моја драга”…

Текст: Снежана Милисављевић
Фотографија: Александар Керекеш Кеки