Представа “Јежић Жожо” у режији Емилије Мрдаковић, биће изведена сутра, у суботу, 8. маја, у 12 часова у ,,Позоришту за децу Крагујевац”.  Цена улазнице је 150 динара. С обзиром да је број посетилаца ограничен, улазнице треба резервисати позивом на број (034) 333-518.

Као сваки прави јеж, јежић Жожо има оштре бодље које прете свима, па и његовим пријатељима. Сви се плаше да их не убоде и избегавају га. Жожо је био веома тужан због тога. Зато је, једнога дана, одлучио да уклони своје иглице. Сви су спремно прихватили његову идеју и заузели се да му помогну. Уз подршку пријатеља, Жожо креће у авантуру звану: Ослободите ме бодљи!

Представа „Јежић Жожо“ говори о томе колико је важно истрајати у својој различитости, чак и ако си необичан за своје окружење. Јер, уосталом, какав је то јеж без бодљи?

У представи играју Катарина Јеличић (Јежић Жожо), Љубица Радомировић (Зека, Тета Павка), Невена Брзаковић /Сања Матејић (Мачак), Дубравка Бркић/Милица Реџић Вулевић (Пас Живана), Владимир Ђоковић (Магаре Жарко). Представа је намењена деци од три и више година.

Припремила: Снежана Милисављевић
Фотографија: Позориште за децу Крагујевац