Прва награда у категорији „Појединачна маска“ припала је Лени Миленковић из вртића „Вини Пу“ за маску „Балон“. Другу награду освојио је „Бели витез“ (Вања Миленковић), а трећа је „Ђурђишка“ (Ана Николић). „Велики цветић“ (Хана Перић) је четврти, пето место припало је Авраму Обрадовићу за маску „Трансформер“, док је шесто место освојила „Фрида Кало“ односно Магдалена Грковић.

У категорији „Породична маска“ прво место освојила је породица Николић за маску „Породично стабло“, друга је породица Миљковић тј маска „Слатки сто“, а трећа породица Микарић односно маска „Чувајмо природу“. Анастасији и Стефану Стојиљковићу припада четврта награда за породичну маску „Пиле на шумадијски начин“, док је породица Илић освојила пето место за маску „Смех је лек“.

У категорији „Групна маска“ први су „Индијанци“ из вртића „Сунце“ Предшколске установе „Нада Наумовић“, други су ученици Основне школе „Мома Станојловић“ који су припремили маску „Ускршња чаролија“, док је „Радосни змај“ из вртића „Наша радост“ Предшколске установе „Нада Наумовић“ извојевао треће место.

Због епидемиолошке ситуације Градска туристичка организација „Крагујевац“  организовала је Ђурђевдански карневал ове године у онлајн форми. Проглашење победника емитовано је уживо на Телевизији Крагујевац у оквиру програма поводом Дана града. Организатори и спонзори уручиће награде победницима током следеће недеље.

Текст: Снежана Милисављевић
Припрема: Јелица Миладиновић