SBB kompanja započela je svoje poslovanje upravo u Kragujevcu, a danas je vodeći operator digitalne i analogne kablovske televizije, satelitske i televizije putem interneta. Svojim korisnicima pružamo vrhunsku inovativnu uslugu i kablovskog interneta i fiksne telefonije.

Već 20 godina pratimo svetske trendove i nudimo najbolji sadržaj svim našim korisnicima, a od prošle godine omogućili smo poseban prostor na EON-u namenjen deci.

U okviru EON Kids-a deca mogu da gledaju sadržaj isključivo namenjenen njihovom uzrastu, dečije TV kanale među kojima su Pikaboo, Vavoom, Nickelodeon, Minimax, Cartoon Network, Disney, Nick Jr, Pink Kids, Boomerang kao i novi TV kanal IDJKids. Jednim klikom i ulaskom na sliku omiljenog junaka, deca pristupaju Video klubu u kojem mogu da gledaju Pepu Prase, Patrolne šape, Mačka Toma i prijatelje ili omiljene crtane junake u Disney ili Hopster katalogu. Pilići, Slonići, Vesela Farma, Lola i Mila i mnogi drugi omiljeni junaci sa YouTuba, od sada su dostupni svim SBB korisnicima i na novom dečijem kanalu IDJKids i u Video klubu.

Bezbedno korišćenje televizije za decu SBB kompanija omogućila je u okviru EON Kids profila, dok pomoću EON Connect aplikacije SBB korisnici i njihova deca mogu bezbedno koristiti kućni internet.

Korisnicima u Kragujevcu u EON paketima pored napredne digitalne televizije dostupan je i super brzi internet do 1 Gbps, kao i fiksna telefonija.

Za više informacija pozovite Kontakt Centar 19900, posetite sbb.rs ili naše prodajno mesto u Ulici Kralja Petra I broj 18.