Сајaм туризма у Београду

Loading Events

« All Events

This event has passed.

Сајaм туризма у Београду

February 22 @ 10:00 am February 25 @ 6:00 pm

Градска туристичка организација „Крагујевац“ представиће туристичку понуду града и околине на Сајму туризма у Београду који ће, под слоганом „Авантура почиње овде“, од 22. до 25. фебруара, бити одржан на Београдском сајму.

На истом месту као и претходне године, у хали 4 Београдског сајма, ГТО „Крагујевац“ представиће културно-историјско наслеђе, „city break“, активан одмор и понуду сеоског туризма промотивним видео и штампаним материјалима. Акценат ће бити на манифестационом туризму и локалној гастрономији, манифестацијама „Салон вина Крагујевац“ и „Шумадијски фестивал ракије“. На овогодишњем сајму биће промовисани многобројни музички фестивали. Међу њима је свакако најзначајнији, „Арсенал фест“. Очекује се да извођачи, на челу са Кијану Ривсом, привуку велику пажњу његових фанова, али и љубитеља доброг звука и забаве. Сајам је сјајна прилика да Крагујевац привуче нове туристе, нудећи богат асортиман услуга усмерен на све генерације.

На 45. Међународном сајму туризма у Београду, најзначајнијој туристичкој манифестацији у региону југоисточне Европе, од 22. до 25. фебруара, учествоваће најзначајније туристичке агенције, удружења и организације, хотели, туристички центри, транспортне компаније и међународни тур-оператори.

Први пут на Сајму туризма наступају Камбоџа, Еквадор, Света Луција, Либија, а земље које ће поново учествовати су Индонезија, Куба и Сао Томе и Принципе.Земља партнер Сајма туризма 2024 је Република Грчка. Ова сарадња допринеће даљем унапређењу туристичког промета између две земље.

Под слоганом „Послужите се“, истовремено, у халама 2А и 2Ц одвијаће се и 19. Међународни сајам хотелско угоститељске опреме „Хорека-опрема“, који ће окупити бројне домаће и иностране компаније из најразличитијих области угоститељства.

Радно време Сајма туризма и Сајма „Хорека-опрема“ је од четвртка 22. до суботе 24. фебруара, од 10 до 19 часова и у недељу 25. фебруара, од 10 до 18 часова.

Цена појединачне улазнице је 500 динара, а цена паркинга је 200 динара по сату.

Припремила: Лидија Коларевић

Go to Top